10 July 2009

We loike kick-ass-party

Why kick ass? 1 because of its crazyness and havocness and nevesness (sering!) and 2 because of 'their' super-bloody-late-ness.cukup. hehehe. We still had fun la apa-apa pun. Learn from mistake ke sume orang termasuk diri sendiri *-*
*cop, before nak start ni nak bagitau ni yang sungguh la sibok bekerja carik rezeki sampai tak menyempat nak update blog. rasa restless yang buatkan hari ni nekad nak update jugak untuk taknak biarkan laman ini bersawang..yearghhh!!

'Emailing girls' yang terdiri daripada me, nurjahan, sada, salpa, sarah and sazul aritu berjimba. Memula tak plan tapi lepas birthday sada terus rasa nak berjimba and celebrate bday dia. Initial plan tak masukkan lyana. Tapi lepas dah teringat baru masukkan. So lihatlah gambar-gambar di bawah untuk penceritaan yang lebih jelas. Serious tak terluah dek kata-kata untuk menceritakan segala-galanya. Wow very poyo huh. We had dinner together..hang out Friday night untuk saja-saja bergembira, had lots of surprises..termasuk late arrival of SADA MARIANA AND LYANA!!, abang 'SEJATI' mabuk sarah and abang jual perfume escada tipu yang eye popping tu!

Happy memang happy tapi penat gelak la weyh! Cuba kita simpan azam baru untuk jadi perempuan biasa yang gelak tutup mulut bila hang out dengan rerakan.Jom? Penat gelak, penat buat lawak, very the joker and clown lah. Janji jadi perempuan ayu pasni eh?! (by the time aku tulis entry ni pon dah tak ayu dh perangai hahaha)

We had cute party as well sebab crown and cake ni sgt cute weyh!

Ni bukan belated birthday girls yang diraikan..

Ni haa yang diraikan and yang 'awalllllllllllllllll' sangat sampai...

Yang bukan birthday girls lelebih..serious lelebih...sume princess-wannabe

Pakai crown, pakai crown...tiup candle tiup candle jejauh...bukak present bukak present nak tengokkkkkkkk
Ok group picture and balik.....................
Serious ada banyakkk gambar cantik haha sendiri mengaku..tapi tak dayo den nak upload sume kat sini..FB perhaps? soon!
Ok tunggu eh next entry ada something related to this entry jugak...tunggu tunggu
ainbubuk

2 comments:

  1. bestnye korg ;(

    ReplyDelete
  2. alalalalalalaaaa..dun cry baby dun cry.... :D

    ReplyDelete