20 July 2009

KLCC, Kampung & KLCC

Received a call from Yash last Friday asking my plan after work. Told her I got nothing to do since our initial plan to berjimba dah cancel and Kak Jan took half day leave to watch MU at Bkt. Jalil. If itu Miss J balik sama dengan guwe, pasti ada je activiti ;p. So Yash told me she's going to KLCC nak jumpa Diana and wanted to see me as well la if takde buat apa-apa. Memikirkan if balik umah, my 2 younger sis tu takde gi Shout Awards, might as well lepak dulu makan-makan ke baru balik hehe. So berjumpalah dengan Yash and Diana for dinner and window shopping. Gossip tak hingat dunia of course ;p

And seperti dirancang on Saturday kita adik beradik balik kampung to attend our sepupu sepapat nyer wedding. Lama betul tak balik kampung and kumpul2. Feeling macam raya ;p Macam-macam story and tak kurang juga gossip liar kedengaran..kih3. Owh tiba-tiba dapat sms from Chot, dia admitted to Pusrawi for minor surgery sebab appendix. But when I called her mum lepas maghrib, dengar dia cakap doktor operate lambat sampai appendix tu dah pecah! Chot's mum told everything to me dalam tipon tu and mengadu yang she is so pissed of sebab doktor to attend lambat sangat kul 7 lebih baru nak operate. Nasib baik Chot selamat semuanya. Terkejut btol dengar memula sebab Chot tak pernah mengadu pasal Appendix ni. Baru-baru ni dia gi medical check up pon dia cakap doktor cakap semua ok. Yelah dia tak tahu pun selama ni, kita pon tak tahu la benda-benda camni kan..Syukur Chot selamat tak ada apa-apa.

Sunday pulak, gi Puswari dulu apa-apa pun nak tengok Chot. Knowing Chot, dia memang berani la. .even tanya pun dia tak sakit tho panjang jugak dia potong benda tu..aduhh...takpela apa-apa pon dia selamat altho benda tu dah pecah and agak kronik sebenarnya condition tu..hmmm...Abis tengok Chot, me and the rest of adik, along sume gi KLCC for lunch.. such a tiring day sebab kena drive from Bagan to KL pepagi, berjalan non-stop kat KLCC lepas 1 kedai ke 1 kedai...Along berjaya mengorbankan duitnya kat Coach, Gucci dan hampir kesemua kedai yang dia mampu kalau boleh. Nafsu!! Nasib baik kufikirkan ada sesuatu perlu ke selesaikan, kalau tak nahaslah duit..haha Tapi rasanya akan nahas jugak sebab semalam ini mata sudah terpana la kat sesuatu lah..ahh very the menusuk kalbu! nak nak nakkkk jugakk..

Get well soon Chot, I love you..

ainbubuk

1 comment:

  1. ai..aku sgt suke baju kotak2 pink ko! nak??

    ReplyDelete