07 January 2009

Another NEW LOVE!

Owh can you believe it? Someone gave this to me..auuwwwww..my new love, Thomas Sabo weyyyyy *droolllllll


No no noooo..not the charm bracelet la..but it's Thomas Sabo 2009 Planner..tapi hebat ape! Orang lain kena beli charm ribu raban baru dapat..ni ha wa dapat free je from Kak jan...hehehe Thank You Kak jan! sungguh ku terharu! haha mengade

Cute eh? heheheh love it love it love it! You should look inside the planner..cute gila! every pages ade picture of charms..macam-macam pattern..cute-cute semuanya..cute gila

Kak Jan showing off her charms..bluweks! tunggu I duit lebih sket nanti..skett jer ;p

Heheh actually ni masa kitorang gi Bangsar last friday night yang bersoping bagai tu..lepas tu kan lepak Q bistro, mamak alaf moden yang kat BTP ittiew ;p haha

Tak dapat amik the other side la..sebab side lagi satu tu ade poster kat wall dia..cam ala-ala ka kopitiam..tapi ini mamak punya gambo dia tengah tarik teh ;p..mamak ni siap ada section yang white leather cushion tuh..kemain ko mamak! hehehe. (owh saya bukanlah mempromosikan mamak ni..saje je share info :D)
ainbubuk

3 comments:

  1. glad u like it ;-)

    *hugs*

    ReplyDelete
  2. ouhh. layan la jugak Q Bistro nih. sbb tempat nyer selesa. huhu~

    ReplyDelete