31 December 2008

The second last

Title menunjukkan this is the second last entry for 2008 ;p (hehe tah ape2)
Hari ahad I went back to Bagan and did nothing other than lepaking at home and of course berborak dengan Mak Along semua like non-stop. Petang tu tiba-tiba tergerak hati nak makan steamboat so all of us went to JJ Seremban (the nearest to Bagan la of course) and had dinner at Johnny's. On Sunday pulak we went to Puchong for my cousin's daughter's engagement. Schweet je engagement dia. Tapi meriah ada pelamin bagai and dah macam bernikah. Apa-apa pun my cousin's daughter ni kira anak sedara la kan sebab walaooponnn diriku ini berpangkat makcik kan tp still muda uolls hehe, dia baru 23 ke 24 kot and now dh bertunang..untung dia dapat boyfriend muda tapi sangat la bertanggungjawab budaknya (aiceh macam cakap mak-mak ;p) and dia kawan dengan budak tu pon dah lama sebab satu tempat kerja katenyer. Apa-apa pon kak Long, congratz and moga panjang jodoh hingga ke jinjang pelamin.. (pic nnti update later eh sebab tak upload lagi sebab battery camera tak charge lagi ;p)

Owh semalam kan after work me and Anas went to Ampang Park saje nak jumpa Chot and lepak-lepak dengan dia. We had dinner together kat bawah tu and of course kena makan Chee Cheong Fun..wajib :D (makan makan makan!! so??hehe) Dari pukul 6 sampai kul 9 lepak borak gelak merepek cam hape jer. Dari kedai makan sampai kat kedai Chot tuponnnn tak habis-habis cerita. Design baju la, itu la ini la..pastu berangan kawin la hape la. Yang pasti, salah satu daripada hasil diskusi kami insyaAllah akan menjadi kenyataan. Aicehh!! Verangan very the tinggi melangit! ;p

Chee Cheong Fun! and it was FUn eating you wahai Chee Cheong Fun!! ;D

Wey aku makin tembun weyh..help meeeee...aihhh ke nak pedulikkan sajer?? Asal x bertambah lagi dan lagi dan lagi cukup le tak? aihh

Dia ni lah punca segalanya!! hahahaha salahkan Anas..peace u!


ainbubuk

1 comment:

  1. kesian anas tak pasal2 kena tuduh!

    ReplyDelete