16 December 2008

Double Prosperity

Semalam sangat letih bukan sebab apa tapi sebab tak cukup tido. So petang semalam nekad balik umah nak campakkan diri and tido sepuas-puasnya. So bila sampai rumah terus golek-golek lepak-lepak malas-malas. Sungguh la tak fikir nak mandi terus. Sampai rumah pon awal ngam 630. Tiba-tiba Anas call sesaja katenyer. Ok la..pastu dia call lagi..cakap nak makan prosperity burger sesama. Eh eh dia ni. Dia kat Tangkak orang kat Kajang pejadahnya kan.mengundang. Pastu sambung golek-golek lagi. Bila dah nak dekat kul 8 tu bangun la nak mandi. Bila orang kat luar bilik tetiba tipon berdering-dering bunyik. Arghh sape pulakk..malasnyer nak lari kejar call tu. Tengok-tengok Anas pastu call dia then dia cakap, "siap-siap kita gi Mc'D". Dengan confusenya marah la sebab main-main pulak. Dia kat Tangkak nak buat kelakar ke suh aku bersiap.uhh!."Saya kat Bangi ni,jom cepat siap-siap mandi". Bangi??!!You're here??!!! Apalagi taruk tipon gegas mandi and siap-siap.hehehe..Baru je cakap kat tipon "kan best kalau awak ada kat sini..faster come back!! faster faster!leh gi makan prosperity burger tu!jom arrrr..cepat ar balikkkkk!". Biasa la aktiviti merengek kan!! Wuahaha!
So we went to Mc'D in Bangi, baru bukak Mc'D yang sebelah PKNS ni and orang bertumbuk carik carpark! Tolong lah eh sesapa yang bukak franchise Bangi tu, tempat parking kecik bebenor and cam sangat sempit sampai terjadilah kejadian maki memaki pemandu kereta lain sebab ketidakbijaksanaan mereka parking kat tepi jalan dah tahu jalan tu sempit gila!uhh!! Ok lupakan kisah marah itu, kitorang drive thru jer and we both had double prosperity burger with banana pie(dapat pie sebab free VIP sticker tu). Anas suggest untuk makan kat Putrajaya tepi jalan tu so kitorang melepak la kat situ untuk makan burger sahaja. Then balik. Hehe surprise sungguh mamat ni ada kat Bangi malam tadi. Yelah dia kan sibok sangat outstation dia tuh! jarang la nak jumpa weekdays cam gini. heh.


ainbubuk

6 comments:

  1. wahh sungguh romantis sekali!

    ReplyDelete
  2. eh mustila suka!! hahaha

    romantis??ermmm xde laa sgtt schweet jer sikitttt hahah hiks

    ReplyDelete
  3. wah..wah..wah...sungguh gumbira mendera jiwa ragaku yg jauh di perantauan ni yer...nih yg buat nak balik Malaysia skang jugak nih....isk.isk..iskk....lapar laaaaaaaaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  4. hahahah torturing gila si mirs slattery ni bace sume blog2 wa hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahahah sian mrs slattery.. ada topik.. kisah mendera mrs slattery. adeh lapar arrrr

    ReplyDelete