26 February 2009

Tagged by Cajuya

Melihatkan keadaan yang suam je seminggu ni, tiba-tiba ada tag frm Cajuya, maka moh saje la membuat tag ini.

1. Anda rasa anda hot?
HOT berapi api menggelegak!

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?
Act ni je yang ade paling best dalam laptop ofis ni ;p and suka sebab kaler baju and tudung tu macam cantek dengan kulit and diri saya yang serba serbi sederhana ini (wahhh kenyataan! hahaha)

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Last week on friday

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Tak tau lagu apa tu tapi kat Mix.fm and ianya lagu omputih

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Membaca slide PCe untuk conduct training Sabtu ni (aih!)

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Bubuk?Jebon?Mon?Tem? alah tak kisah lah panggil ke la apa2 pon kecuali Babun, bab* or yang keji2 nama nya hahaha

8. Tag lagi 6 orang :
1. Kak Jan
2. Farah
3-6. nobody


//*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
Cinta hatiku haha

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
entah sebab nobody kan

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
tak wujud orang ini

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
Tak wujud jua

13. Siapakah orang nombor 2?
Comolot fren!

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
takde apa lah sebab takde orang pon no 6 tu

Sila berseronok dengan Tag ini. sekian


ainbubuk

1 comment:

  1. dah buat dah kan ni.. tapi dalam english :P

    ReplyDelete