10 May 2011

kuah durian

So I forgot to blog for the past 2 weeks. Been busy with so many things. Little Darin not doing so well for the past 1 week and now still going for treatment. Hopefully everything is alright by this week. Nasib baik her night sleep macam ok takdela cranky cannot sleep ke apa cuma banyak merengek bila siang. Pity her. I got to work -_- Wait and sabar lah Darin, rezeki mum datang lain esok lusa selesa lah sikit kita nanti kan :)

Weekend banyak sangat-sangat aktiviti here and there. This weekend Ereen, Yash's younger sis wedding pulak and nak gi tolong-tolong sikit apa yang patut. And ada wedding kawan Anas jugak.

Ok here some juicy pictures to be shared. hehehe. and owh tajuk tu mmg xtau nk letak apa.bantai hahahahaa


ppssttt...atas tu nasi ambeng mak bawak dr bagan lalang masa nak dtg tido kajang wkend lepas , pastu itu gmbr kuewtiau soup anas masak aritu.yummeh! and then kuah durian (durian hasil pemberian farah! haha) mak buat masa mother's day.mak yg masak utk kami kuah durian tu khas mother's day ok! hahahaha

ainbubuk

2 comments:

  1. Benci tengok gambar makanan kat sini. Sakit hati sungguh!

    ReplyDelete