25 August 2009

Random

Random pictures taken for the past few weeks..tadi buat housekeeping so terjumpa la sume ni..

This was 2 days before puas. haha melepaskan nafsu kehendak bersama kak jan! yummss!

Adik dengan ezief last Saturday time balik kampung order kerepek kat makcik I untuk raya (cepat gile! ;p) and bisnes kecil-kecil sampingan..eheks..time ni adik bosan sebab dia takleh makan (dia dah pe'ot dah 1st day, so gi main basikal kuda old skool tu weyy..so far hanya kat rumah makcik I ni je I masih jumpa basikal kuda old skool ni. best weyh. utuh kayunya! (aku dh try! haha)

Ni kat kampong last Saturday..Ajiem tak puasa masa 1st day tu...baru 2 tahun maaaaaa

Ni pon masa kat kampong jugakk

Ni aritu dinner kat Ikea with Kak Jan juga ;p

Last week during training..batuk-batuk. selsema.. confirm bukan H1N1!

Ouh gmbr from Syam's handphone..I looked blur but cheerful kan? dalam hall time convo ni..

Owh this is so long oredi...Danau Kota night outing..Ajiem degil nk ikut, see dah gosok-gosok mata ngantuk!

Anas mms his picture while in Dubai Mall..kurus? NOT! hahahaha..hi awak??? =)
ainbubuk

3 comments:

  1. ahhh i tot its anas but u!! hi jgk la..hi yash?? bluwek!!

    ReplyDelete
  2. huaa..rindu meatball ikea tu :D

    ReplyDelete